Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Duna Rex S.R.L
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Placari piatra artificiala Incana
10646 lei
Brand
1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Experienta acumulata in timp in cadrul procesului de productie, coroborata cu exigentele crescande ale clientilor a condus la crearea unor produse de ultima generatie.

Aecste placari realizate din beton sunt foarte durabile, fiind caracterizate prin impermeabilitate si rezistenta ridicata la inghet. pe langa aceste avantaje, ele sunt usor de montat si nu necesita personal calificat, ca in cazul pietrelor naturale.

Aspectul placarilor create si concepute de INCANA NATURA rosua perfect piatra naturala intr-o inteligenta iluzie a formelor, culorilor si texturii, imitand tipurile de piatra montana si de rau.

Indelung elaborate si patentate ca produs si tehnologie, aceste tipuri de placari se bazeaza pe folosirea unor materiale de foarte buna calitate, care le confera durabilitate, avand in permanenta grija asupra chiar si celui mai mic detaliu.

Culorile originale, aplicate prin vopsire manuala pe fiecare element, fac ca suprafata acoperita cu acest tip de placare, oricat de mica ar fi, sa devina o opera de arta. Datorita structurii in relief a suprafetei se obtine un efect de clar-obsur, care subliniaza naturaletea peretelui, oferind un aspect placut, atat in ansamblu cat si in detaliu.

Forma traditionala a elementelor determina folosirea lor pe scara larga in placari ambientale contemporane si clasice (fatade, socluri, seminee, camine, coloane, ziduri de incinta).
Din Gura in Gura